Menu Sluiten

Zeeuwse wielrenners tekenen bij wielerploeg Roompot

Zeeuwse wielrenners tekenen bij wielerploeg Roompot
Zeeuwse wielrenners tekenen bij wielerploeg Roompot

 

KAMPERLAND – Wielrenners Brian van Goethem uit Sluiskil en Johnny Hoogerland uit Langeweegje hebben definitief hun handtekening gezet onder een contract bij de kersverse wielerploeg Roompot Orange Cycling. Van Goethem heeft voor twee jaar getekend en Hoogerland voor een jaar.

Ervaring

Het zijn wielrenners van verschillend kaliber. Hoogerland is de man met veel ervaring en Van Goethem wordt door deze stap voor het eerst in zijn carrière prof. De Bevelandse renner was het afgelopen jaar actief voor het Italiaanse Androni Giocatolli Venezuela en Van Goethem bij Metec-TKH.
Officieel

Een kleine twee weken geleden, toen bekend werd dat Roompot Vakanties uit Kamperland de nieuwe ploeg Orange Cycling zou gaan sponsoren, werd al duidelijk dat het tweetal naar de ploeg zou komen. Vandaag werd de overeenkomst officieel.

Talent

Orange Cycling is een initiatief van oud-renners Michael Boogerd, Erik Breukink, Michael Zijlaard en Jean-Paul van Poppel. Ze willen zich richten op alleen maar Nederlandse talentvolle jonge renners aangevuld met ervaren renners.

Bron: Omroep Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.