Menu Sluiten

Fabian Cancellara in Eneco Tour

Dat de Eneco Tour de perfecte ronde is voor de klassieke renner, is ook Fabian Cancellara niet ontgaan. De Zwitser – die voortijdig de Tour verliet om zich op het najaar te concentreren – zal op 11 augustus in Terneuzen aan de start staan van de tiende editie van de Eneco Tour.

“Voor mij is dit de start van het derde hoofdstuk in mijn seizoen: de voorbereiding van hetwereldkampioenschap in Spanje”, aldus Cancellara. “Na de klassiekers en de Tour is dit mijn derde doel van het jaar en de Eneco Tour is perfect om te starten. De ruim 1000 koerskilometers zullen mijn benen een vliegende start geven in de richting van Ponferrada.”

“Ik ben blij om opnieuw in België te kunnen koersen. Iedereen weet dat ik gek ben op de sfeer in het Belgische wielrennen. Ook in Nederland is het altijd leuk om te zijn, al heb ik daar al niet meer gekoerst sinds de Amstel Gold Race in 2011. Het parcours is opnieuw heel aantrekkelijk: een mogelijke waaierrit, ritten voor sprinters, een korte tijdrit en dan drie ritten die op de voorjaarsklassiekers lijken. Het wordt een zware week, zoveel is zeker!”

Tekst: Enecotour.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.